Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Carpatica Asig
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Asigurare CASCO la Carpatica Asig
Brand
Http://www.carpaticaasig.ro/index.p
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Asigurarea CASCO de la CARPATICA ASIG este foarte utila pentru persoanele fizice sau firmele ale caror autovehicule au nevoie de protectie completa si extinsa atat in tara cat si in strainatate. Polita se incheie in mod obisnuit pe perioade cuprinse intre 6 luni si un an.

Asigurarea CASCO garanteaza protectia sporita a autovehiculelor, acoperind pagube cauzate de: fenomene naturale; impact (cu corpuri mobile sau imobile, cu animale); cadere (in prapastie, in apa, de pe pod); actiuni rauvoitoare comise de terti (spargere suprafete vitrate, zgariere suprafete exterioare); avariere sau distrugere (ca urmare a tentativei de furt); furt.

CARPATICA ASIG deconteaza si cheltuielile pentru limitarea pagubelor si cele de transport al autovehiculului avariat la cea mai apropiata unitate service sau la locul de adapostire a autovehiculului.

Acoperirea politei CASCO se extinde gratuit in afara teritoriului Romaniei, pe aceeasi perioada si avand aceeasi valabilitate teritoriala cu asigurarea CARTE VERDE incheiata la CARPATICA ASIG SA. Astfel, clientii companiei pot beneficia gratuit de aceasta protectie extinsa in starinatate pentru riscul de avarii si furt.
http://www.carpaticaasig.ro/index.p
Din Gura in Gura